onsdag 13. februar 2013

Tips Om møbler laget av tre

Ganske ofte når jeg ser de nyeste helsenyhetene, så ser jeg at mange eksperter insisterer på at om man sitter dårlig i lengre perioder av gangen, vil dette forkorte en persons liv.

 Dessverre har mange av oss jobber som krever at vi sitter ved en pult i flere timer om dagen, og når vi kommer hjem ønsker vi bare å slappe av. Våre forfedre, som trolig hadde manuelt arbeid, trengte ikke å finne møbler designet for å forbedre deres helse og fremme ergonomi.

Hvis du ser etter møbler som kan holde ryggen rett og at blodet vil flyte, bør du tenke på om tremøbler kan være noe for deg.



 Er tremøbler ergonomisk?

Før vi svarer på det, la oss først se på hva som definerer ergonomiske møbler og hvordan de fungerer. Hvis jobben din eller livsstilen din (på grunn av helsemessige eller andre grunner) krever at du sitter i lange perioder hver dag, kan du oppleve ubehag og smerter fra arbeidslivet. Hvis stolen din ikke passer skrivebordet slik at du ikke får rett arbeidsstilling, så kan du få ubehag.

 Dette er grunnen til at kontorarbeidere skal ha ergonomiske arbeidsmøbler som gir de den rette arbeidsstillingen. En ergonomisk stol kan ha en høy rygg konstruert for ordentlig korsryggstøtte, armlener og midler til å justere høyden på stolen din. Det er også en type ergonomisk stol som du kan hvile knærne på en pute og sitte på en annen pute.

 Ideen er å fremme en rettere måte å sitte på. Noen av disse eksemplene kan være laget av tre og du vil finne de på alle butikker som selger kontormøbler, stoler og møbler. Ergonomiske skrivebord er designet for å passe den som bruker det.

Noen kommer med et brett under pulten hvor du kan ha tastaturet ditt på, mens andre har stigerør slik at du kan støtte opp en pc skjerm. På denne måten så trenger ikke arbeideren å bøye seg ned for å se hva som står på skjermen og derfor ha en rett rygg.

Slike pulter er kanskje ikke rektangulære, men de vil passe slik at en person kan sitte helt inntil bordet og ha en komfortabel arbeidsstilling

Besøk   http://www.designdelicatessen.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar